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渋谷区美竹町に「蕎麦和食」をコンセプトとしたお店「雷庵」ができました。「雷庵」は、「食幹」「小野木」など、都内でクリエイティビティ溢れる和食店を展開する株式会社ディスカバリー(代表:佐藤幹)と当社の共同出資会社、株式会社ライジンにより誕生。店内で手打ちする蕎麦のほか、東京青梅にあるグループ農園「T.Y.Farm」直送の無農薬野菜など、こだわりの食材を使ったアラカルト、自然派ワインや純米酒のラインナップはもちろん、T.Y.HARBOR BREWERYのクラフトビールも楽しめます。オープンキッチンを囲むカウンターや開放感溢れるバー、個室やダイニングスペースのほか、気軽に立ち寄れるテラスのスタンディングエリアをご用意しています。
A new restaurant with a “soba-washoku” concept called RYAN, opened in Mitake-cho, Shibuya. RYAN is the first restaurant for the company Rising, which was created in collaboration with Discovery (President: Kan Sato), running several creative Japanese restaurants in the Tokyo area such as Shokkan and Onogi. In addition to hand-made soba, there are a wide selection of dishes made from organic ingredients directly delivered from a group farm in Ome called T.Y. Farm. There is a great line-up of organic wine and sake as well, but don’t forget about our craft beer from T.Y. HARBOR BREWERY. Come enjoy the various seating areas from the counter surrounding the open kitchen to the spacious bar, private room, dining space and casual standing area in the terrace.
雷庵 (ライアン)
RYAN
〒150-0002 渋谷区渋谷1-4-13 渋谷董友ビル1F
1-4-13 Shibuya, Shibuya-ku, Tokyo 150-0002
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